IAIA ROSA
Vi de postre

Denominació d’Origen Alella (DO Alella)
- Tipus de vi Aromatitzat dolç de baixa graduació
- Varietats: Pansa blanca (100%)
- Fermentació: 15 – 20 dies, a 10°C
- Criança: 6 mesos en bota de roure francès Allier
- Alcohol: 10 %
- Vinyes Edat: 30 – 40 anys
- Sòl: Sauló
- Localització: Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
- Presentació Ampolla de 50 cl. – 6 ampolles per caixa
- Producció: 5.000 ampolles
Recomanacions de servei
- Temperatura: 4 – 5 °C
- Maridatge: Formatges molt curats, trufa natural, galetes de te i fruits secs
Nota de Tast
- Vista: Color canyella clar.
- Olfacte: Aromes de coco i mel.
- Gust: Dolç moderat.