Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: Cava Brut Nature
  • Varietats: Pansa blanca (100%)
  • Fermentació: Mètode tradicional (Champenoise) de segona fermentació a l’ampolla (18 mesos de criança en rima)
  • Alcohol: 12 %
  • Vinyes Edat: 12 anys
  • Sòl: Sauló
  • Localització: Sant Fost de Campsentelles, (Vallès Oriental)
  • Presentació Ampolla de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
  • Producció: 5.000 ampolles

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 5 – 7 °C
  • Maridatge: Aperitius, amanides, arrossos, marisc, peixos, carns, postres.

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla pàl·lid, amb formació de rosari de bombolla fina constant i persistent corona.

  • Olfacte: Aromes que recorden les notes de criança (pa sec torrat, brioix, llevat)  amb fons de fruita madura (plàtan, préssec blanc), pell de taronja i predomini de notes minerals (algues, salobre).

  • Gust: Rodó i sedós en boca, amb carbònic mitjanament integrat, on la sequedat en sucres queda compensada pel seu to cremós. Fruitat i final lleugerament amarg.