Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: Jove afruitat.
  • Varietats: Pansa blanca (100%)
  • Fermentació: 15 – 20 dies a 15°C
  • Alcohol: 13 %
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló
  • Localització: Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
  • Presentació: Ampolla de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
  • Producció: 5.000 ampolles

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 9 – 10 °C
  • Maridatge: Aperitius, arrossos i mariscos.

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla pàl·lid, amb reflexos verds i grisos. Presència de carbònic residual.
  • Olfacte: Aromes varietals de record vegetal (palla seca, fonoll, flor seca) marcats per la fruita blanca madura (pera, plàtan).
  • Gust: Pas en boca fresc i intens, amb record vegetal (herba tallada), calidesa i postgust llarg i lleugera sensació cítrica (aranja).