SANTA MARIA
Blanc criat en barrica

Denominació d’Origen Alella (DO Alella)
- Tipus de vi: Maceració pel·licular, 24 hores, a 8 °C
- Varietats: Pansa blanca (100%)
- Fermentació: 18 dies, a 14 °C en dipòsits d’acer inoxidable
- Criança: Sobre les seves mares (lías finas)
- Alcohol: 12,5 %
- Vinyes Edat: 30 – 40 anys
- Sòl: Sauló
- Localització: Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental).
- Presentació: Ampolles de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
- Producció: 1.200 ampolles
Recomanacions de servei
- Temperatura: 10 °C
- Maridatge: Aperitius, amanides, mariscos i pasta fresca
Nota de Tast
- Vista: Color groc palla-or nou, brillant i llàgrima potent.
- Olfacte: Aromes fresques i elegants, amb predomini de notes terciàries de la criança (vainilla, fustes cremades i fumats), especiat sobre fons de notes més varietals amb record vegetal (palla i flor seca), toc de llevat de pa i mineral.
- Gust: Pas en boca sedós i estructura mitja, moderat en acidesa i equilibrat en alcohol, lleugera tanicitat i retrogust salí.