Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: Maceració pel·licular, 24 hores, a 8 °C
  • Varietats: Pansa blanca (100%)       
  • Fermentació: 18 dies, a 14 °C en dipòsits d’acer inoxidable
  • Criança: Sobre les seves mares (lías finas)
  • Alcohol: 12,5 %
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló
  • Localització: Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental).
  • Presentació: Ampolles de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
  • Producció: 1.200 ampolles

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 10 °C
  • Maridatge: Aperitius, amanides, mariscos i pasta fresca

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla-or nou, brillant i llàgrima potent.
  • Olfacte: Aromes fresques i elegants, amb predomini de notes terciàries de la criança (vainilla, fustes cremades i fumats), especiat sobre fons de notes més varietals amb record vegetal (palla i flor seca), toc de llevat de pa i mineral.
  • Gust: Pas en boca sedós i estructura mitja, moderat en acidesa i equilibrat en alcohol, lleugera tanicitat i retrogust salí.