Fitxa tècnica

Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: criat en barrica
  • Varietats: Pansa blanca (100%)       
  • Fermentació: 15 – 18 dies, a 15-16°C
  • Criança: 6 mesos en barrica d’acàcia i roure francès
  • Alcohol: 13 %
  • Vinyes Edat: 70 – 80 anys
  • Sòl: Sauló
  • Presentació: Ampolles de 75 cl.
  • 6 ampolles per caixa

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 10-12 °C
  • Maridatge: mariscos, peixos i carns blanques

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla-or nou, brillant i llàgrima potent.
  • Olfacte: Aromes fresques i elegants, amb predomini de notes terciàries de la criança (vainilla, fustes cremades i fumats), especiat sobre fons de notes més varietals amb record vegetal (palla i flor seca), toc de llevat de pa i mineral.
  • Gust: Pas en boca sedós i estructura mitja, moderat en acidesa i equilibrat en alcohol, lleugera tanicitat i retrogust salí.