EL PAS DE LES BRUIXES
Blanc amb maceració pel·licular

Denominació d’Origen Alella (DO Alella)
- Tipus de vi: Maceració pel·licular, 24 hores, a 8 °C
- Varietats: Pansa blanca (100%)
- Fermentació: 18 dies, a 14 °C en dipòsits d’acer inoxidable
- Criança: Sobre les seves mares (lías finas)
- Alcohol: 12,5 %
- Vinyes Edat: 30 – 40 anys
- Sòl: Sauló
- Localització: Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental).
- Presentació: Ampolles de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
- Producció: 1.200 ampolles
Recomanacions de servei
- Temperatura: 10 °C
- Maridatge: Aperitius, amanides, mariscos i pasta fresca
Nota de Tast
-
Vista: Color groc palla – llimona pàl·lid, amb tons grisencs i carbònic fi residual.
-
Olfacte: Aromes particulars de record balsàmic (eucaliptus, resina de pi) i vegetal (te verd, flor de taronger) sobre fons de fruita fresca (pera, poma blanca golden).
-
Gust: Sensació de frescor especiat i maduresa a l’entrada en boca, record d’aiguardent (orujo, marc de cava) i final lleugerament amarg típic dels varietals que ajuda a refrescar el conjunt.