Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: Maceració pel·licular, 24 hores, a 8 °C
  • Varietats: Pansa blanca (100%)       
  • Fermentació: 18 dies, a 14 °C en dipòsits d’acer inoxidable
  • Criança: Sobre les seves mares (lías finas)
  • Alcohol: 12,5 %
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló
  • Localització: Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental).
  • Presentació: Ampolles de 75 cl. – 6 ampolles per caixa
  • Producció: 1.200 ampolles

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 10 °C
  • Maridatge: Aperitius, amanides, mariscos i pasta fresca

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla – llimona pàl·lid, amb tons grisencs i carbònic fi residual.

  • Olfacte: Aromes particulars de record balsàmic (eucaliptus, resina de pi) i vegetal (te verd, flor de taronger) sobre fons de fruita fresca (pera, poma blanca golden).

  • Gust: Sensació de frescor especiat i maduresa a l’entrada en boca, record d’aiguardent (orujo, marc de cava) i final lleugerament amarg típic dels varietals que ajuda a refrescar el conjunt.