Fitxa tècnica

Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi: Maceració pel·licular, 72 hores, a 10°C
  • Varietats: Pansa blanca (100%)       
  • Most posteriorment sagnat i fermentat durant 20 dies a una temperatura de 15ºC. en dipòsits d’acer inoxidable
  • Criança: Sobre les seves mares (lías finas)
  • Alcohol: 13%
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló
  • Presentació: Ampolles de 75 cl.
  • 6 ampolles per caixa

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 10 °C
  • Maridatge: Aperitius, amanides, mariscos i pasta fresca

Nota de Tast

  • Vista:Color groc palla amb reflexes daurats lleugers, brillant i llàgrima mitja.

  • Olfacte: Aromes frescos amb presència de pell de raïm, records de fruita madura (meló, plàtan) i tocs vegetals (flor seca, fruits secs torrats) i minerals.

  • Gust: Untuós i greixós a l’entrada en boca, acidesa mitja-alta i potent post-gust.