Denominació d’Origen Alella (DO Alella)

  • Tipus de vi Aromatitzat dolç de baixa graduació
  • Varietats: Pansa blanca (100%)
  • Fermentació: 15 – 20 dies, a 10°C
  • Criança: 6 mesos en bota de roure francès Allier
  • Alcohol: 10 %
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló
  • Localització:  Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
  • Presentació Ampolla de 50 cl. – 6 ampolles per caixa
  • Producció: 5.000 ampolles

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 4 – 5 °C
  • Maridatge: Formatges molt curats, trufa natural, galetes de te i fruits secs

Nota de Tast

  • Vista: Color canyella clar.
  • Olfacte: Aromes de coco i mel.
  • Gust: Dolç moderat.