Vi dolç Iaia Rosa Serralada de Marina DO Alella
Fitxa tècnica

 

  • Tipus de vi: criança. Dolç de baixa graduació
  • Varietats: Pansa blanca (100%)
  • Fermentació: 15 – 20 dies, a 16°C
  • Criança: 6 mesos en bota de roure francès Allier
  • Alcohol: 10 %
  • Vinyes Edat: 30 – 40 anys
  • Sòl: Sauló, Argila
  • Presentació Ampolla de 50 cl.
  • 6 ampolles per caixa

Recomanacions de servei

  • Temperatura: 4 – 5 °C
  • Maridatge: Formatges molt curats, trufa natural, galetes de te i fruits secs

Nota de Tast

  • Vista: Color groc palla pàl·lid.
  • Olfacte: Aromes de coco i mel, torrats de la bota, fruita blanca i d’os.
  • Gust: Dolç moderat, fruita madura blanca.